Programma en sessies

Stembevrijding; iedereen kan zingen

Stembevrijding is zingen door gewoon geluid te maken, precies zoals jij bent. Ook al vind je, of is je gezegd dat je niet kunt zingen, laat dat oordeel los en ga! En dát werkt heel bevrijdend, de ontspanning komt dan mee. Je kunt het vergelijken met yoga en klank maken.
De opbouw is globaal alsvolgt: eenvoudig lichaamswerk, aandacht voor de ademhaling en stembevrijdend zingen. Dit zingen kan iedereen!


 

Workshop “Met plezier en bezieling het weekeinde in” en
“Op avontuur in jezelf”

Mede organisator en workshopgever van het FNV Inspiratiecafé in maart en oktober 2018.

“Knap hoe je de hele groep zo snel in ontspanning kreeg en vrij om te zingen/geluid te maken, met humor”.

“Met mijn stem bezig zijn in een groep, vind ik altijd spannend….door jouw oefeningen was ik heel snel geaard, bij mezelf en toch in verbinding”

“Mooi hoe je de stem inzet om mensen te openen voor hun verlangen”

“Dank voor je inspirerende workshop. Geeft meer zelfvertrouwen om de muziek en lied vanuit je hart te beleven dus ik ga ermee door denk ik”

Individuele sessie of in een groep

Stembevrijding “incompany” 

Stembevrijding als energizer halverwege een congres- of opleidingsdag.Een thema behandelen door erover te zingen. Stembevrijding als warming-up; loskomen van de dagelijkse praktijk waardoor creativiteit op gang komt. Stembevrijding als teambuildingsactiviteit.

Congres voor longverpleegkundigen; Astma on Top

“Ik heb een workshop stembevrijding gevolgd van Lieke. Ze liet ons oefenen met onze eigen stem, waarbij we zelfs tot zingen kwamen. Lieke geeft met veel enthousiasme les en heeft ook aandacht voor deelnemers die zich mogelijk ongemakkelijk voelen. Het was een vrolijke workshop. Ook verzorgde ze de plenaire afsluiting van het congres, waarbij ze iedereen aan het zingen kreeg. Een leuke afsluiting!”

 

Werkestafette Amsterdam

Loopbaantraining voor werkzoekenden.

©stichting werken voor elkaar

“Oppeppen na teleurstelling”

Zingen met mensen met dementie

Zij aan zij vooruit