over Lieke

Wie ben ik?

Zingen is voor mij een must, van jongs af aan ben ik aan het zingen en ik ben dat blijven doen. Als ik niet kan zingen, zegt me dat veel. Zingen geeft me stevigheid, energie, levenslust en de mogelijkheid echt te communiceren. Zoals elke stem, heeft ook de mijne veel mogelijkheden. Ik zing in koren en hou van vele soorten muziek. Ik geloof in eigen kracht van mensen en beschik over een tomeloze energie om stappen vooruit te maken, ben soms ongeduldig. Snelle denker in oplossingen en  betrokken.

Mijn opleiding tot stembevrijder volgde ik aan de Academie voor Stembevrijding van Jan Kortie, ik ben een 50-er en woon in Amsterdam.

Nieuwe wegen, in beweging

Nieuwsgierig zijn, zoeken naar verandering wanneer ik stilstand ervaar, is de rode draad in mijn leven. Zo lang als ik besta, zoek ik naar nieuwe wegen wanneer mijn energie niet meer stroomt. Ik ben nieuwsgierig en geïnteresseerd in het inslaan van nieuwe wegen. Altijd vanuit een passie om mensen in beweging te krijgen en de wereld een stukje beter te maken. Ik heb oog en oor voor wat mensen nodig hebben. Ik vind het belangrijk dat mensen in hun eigen kracht staan en ondersteun daar graag bij. Iedere dag leer ik weer van anderen, door me open te stellen voor hun vragen en ervaringen en door vragen te stellen.

Energie door zingen

Zelf haal ik veel energie uit zingen, toevallig heb ik er ook talent voor. Dat talent wil ik inzetten om mensen door zingen fit te maken, door te laten ontdekken wat er bij hen speelt. Zo ontdekte ik stembevrijding, het helpt te ontdekken en geeft je inzicht.

Wat deed Stembevrijding mij?

Ik voel me krachtiger, ik heb meer zin in het leven. Net als iedereen heb ik zo mijn thema’s die aandacht vragen. Ze zijn niet weg maar ik voel meer lef om dingen aan te pakken en ik weet beter wat ik moet doen. Stembevrijdend zingen geeft mij energie en inzicht.